Piano al Port

Piano al Port

  • Títol activitat: Piano al Port
  • A qui va dirigit: a tots els públics
  • Data: 11 març 2023
  • Lloc: Portal de la Pau
  • Descripció: el Port Vell del Port de Barcelona ha participat en l'activitat que s'ha dut a terme en el marc del Concurs Internacional de Música Maria Canals, convidant totes les persones que passejaven pel Portal de la Pau a tocar un piano de cua.

El prestigiós Concurs Internacional de Música Maria Canals, que se celebra cada any a Barcelona, té com a finalitat principal donar suport als joves intèrprets de tot el món que es vulguin dedicar professionalment a la pràctica musical.

En paral·lel a la celebració d'aquest esdeveniment i en el marc de l'OFF Concurs, es programen diverses activitats de caire educatiu, social i divulgatiu, que tenen per objectiu trencar les barreres mentals, culturals i socials que existeixen en relació amb la pràctica musical.


© Fotografia d'Oliver Adell

 

L'activitat més exitosa de l'OFF Concurs, per la seva visibilitat durant el període del certamen i també durant la resta de l'any, és el "Maria Canals porta cua", que consisteix en posar a disposició de la ciutadania pianos de cua en espais públics i equipaments culturals perquè els puguin tocar tant persones que ja tenen coneixements d'aquest instrument musical, com persones que mai han tingut l'oportunitat de fer-ho.

Per segon any, el Port Vell del Port de Barcelona va sumar-se a aquest projecte i durant tot el dia, les persones que van acostar-se al Port Vell van poder gaudir del piano de cua que s'hi havia instal·lat i van omplir de música i animació el Portal de la Pau.